lördag 11 oktober 2008

Kanske

Nu är det kanske nära.

Till slut, efter mycket tjatande och bråkande om bänkskivan har vi i alla fall fått den färg som vi hade beställt.
Vi skulle också ha rundad kant på bänkskivan men det får vi inte, om vi inte vill vänta tio arbetsdagar till, som det tydligen tar för att få fram en sådan, och det vill vi inte.
Nu har vi i alla fall rätt färg. Close enough.

Bänkskivan och diskbänken kommer på plats på tisdag och så ska det kaklas och rörmockas.

Nytt datum för slutbesiktning är bokat till på torsdag!
Men jag vågar inte tro på något förrän jag har nycklarna i min hand.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, jag har kollat runt i din blogg, vi bygger också med björkliden och det har strulat med vårt hur också. Det känns som om vårt hus byggs utan att man är närvarande. En dag åkte vi ut till tomten och där var plattan utan att vi ens visste att de hade börjat. Dessutom var den ca 3 meter från vägen vilket betyder att vi inte kommer att kunna ha gräs eller den ytan som vi ville ha från vägen till huset. Vi får hoppas att det blir bra och rätt, det är inte varje dag man bygger hur, det är ju ändå väldigt speciellt. hoppas det blir på torsdag nu då! Håller tummarna

Peter och Åsa sa...

Jasså, ja jag blir inte förvånad, tyvärr.
Vi upplever också att vi inte underrättas under projektets gång. Projektledaren har vi knappt sett/hört av överhuvud taget. Dom vi kommit i kontakt med på Björklidenhus har varit väldigt förvirrade själar och har varit svåra att kommunicera med, det gäller även hantverkarna på senare tid trotts att vi lovordade dem i början av projektet. Vårt hus känns inte prioriterat alls.
Jättetråkigt att höra att fler upplever det.

Maria sa...

Vad tråkigt att det är på det sättet:(

Hoppas verkligen att slutresultatet ändå blir som ni förväntat er och att ni blir nöjda och lyckliga med ert nya hus.

Lycka till // Maria

Anonym sa...

Ja, ni verkar ändå ha klarat er relativt helskinnade. Vår erfarenhet av Björklidenhus är katastrofal. Nästan inget blev rätt i första försöket. Projektledaren From var rena skämtet, ett dåligt skämt vill säga. Nej, vi får hoppas att lågkonjunkturen gör en rättvis sanering i husbranschen.